Modele per floke gersheta

3-Lidhini bishtat e gërshetave në anët e kundërta • • Sunday Mail Shooting • • Hair by me • maquillage @joey_kate_ • @orbehair un post partagé par Melissa Olsen (@hairbymelissa_) le Nov 28, 2017 at 7:39pm PST “Class Tutorials”, rubrika më e re në Revistën Class! Hairstylist e @class_hair_makeup, monaliza Kasaj do të na tregojë çdo javë MODELE të ndryshme flokësh, që Ju VAJZA, Mund t`i realizoni shumë shpejt në kushte shtëpie. Sot @monalizakasaj ka zgjedhur një Model me dy gërsheta që Mund të realizohet për 1 minutë. Edhe PSE duket i thjeshtë, me këtë modèle flokësh Ju Mund të shkoni në punë, në shkollë, ose Edhe për një Kafe me shoqet! Faleminderit @monalizakasaj @class_hair_makeup 🙏🏻 NUK keni kohë APO para të shkoni në sallone të bukurisë dhe të bëheni gati për këtë Sezon? Problème s`ka, sepse më poshtë e keni një listë me DISA stile interesante të flokëve, të cilat NUK janě tejet të lehta. Vetëm zgjedheni stilin e preferuar, dhe bëhuni gati për të festuar! /Telegrafi/ne peut pas obtenir assez des tresses Boho encore #trending et oh si #popular #weddinghair? ce Stunner par @clynecohair nous #love? #clynecohair #silkandcedarevents #eventsloveaffair #weddinghairstyle #boho #bohobraids #melbournewedding un post partagé par KRISTIN ESS HAIR (@kristin_ess) le 1 avril 2017 à 2:37pm PDT fort et joli. vous obtenez une BFF qui peut faire les deux. ?? . Un nouveau look au magazine de classe. Pour toutes les filles qui ne sortent pas de la maison si leurs cheveux ne sont pas justes, vous aurez déjà un mouchoir qui ne sera utilisé pour vous aider avec quelques idées de modèles de cheveux que vous pouvez accomplir à la maison. Un message partagé par NaturalR ⃝ ootS ⃝ ISTA™ (@naturalrootsista) le 22 mars 2017 à 5:47am PDT un message partagé par cυe тoм вlondιng | cт?? (@saripaints) le 4 décembre 2017 à 7:12am PST sot së bashku me coiffeur e classe cheveux et maquillage, monaliza kasaj Kemi realizuar një Model të thjeshtë me gërsheta, që Ju VAJZA Mund ta bëni: në Plazh, në përditshmërinë tuaj për në punë, në shkollë ose thjesht për një Kafe me SH de l`oqet. KY modèle flokësh NUK Merr kohë më shumë se 1 minutë dhe Ju duhen për ta realizuar thjeshtë; kapëse të Vogla dhe dy llastikë të vegjël për gërshetat. Le chargement de chaque outil de cheveux que je possède et se dirige vers le bas pour #comicon le matin??. Vous ne pouvez pas attendre de voir tous mes cheveux préférés et peeps maquillage!?? ? PS: avez-vous fait quelques mignon rapide d`été comment-TOS pour Target/A Bullseye vue? (lien vers la page est en haut! ☝? ⚡ ️ ☝?) Një rubrikë e re Tek Revista classe.

Për të gjitha Vajzat që NUK Dalin nga shtëpia nëse flokët e Tyre NUK janě në rregull, tashmë do të keni një rubrikë që do t`Ju dedikohet vajzave, për t`i ndihmuar sadopak me IDE të ndryshme modelesh flokësh që Mund t`i realizojnë në shtëpi. Në më Pak se 5 minuta Ju do të Jeni gati dhe NUK do të Lini askënd t`Ju presë gjatë. Aujourd`hui, en collaboration avec le coiffeur de cheveux et de maquillage, monaliza Kasaj, nous avons réalisé un modèle de tresse simple que les filles peuvent faire: sur la plage, sur votre travail quotidien, à l`école ou juste pour un café avec vos amis.